sERVEIS

Som el teu
comptable personal

Gestió comptable

Us oferim la possibilitat de tenir sempre la comptabilitat al dia sense necessitat d’incorporar un comptable a la plantilla. Amb la nostra intervenció, podreu disposar d’un servei professional les hores necessàries pel volum de la vostra empresa. Una persona de l’equip d’Arderiu estarà a la vostra disposició per entrar tots els apunts i fer l’anàlisi periòdic dels números. Podem treballar a distància o desplaçant-nos a les vostres instal·lacions, ja sigui utilitzant el vostre programa de facturació o el que us podem proporcionar.
Acompanyament

Us acompanyem en la presa de decisions vinculades a l’àmbit econòmic per minimitzar riscos i evitar tensions de tresoreria o pèrdues en el compte d’explotació. Saber el quan i el com és indispensable per fer passos en ferm i evitar errades que comportin conseqüències difícils de gestionar. Ordenem i treballem les dades de l’empresa per poder dir al CEO: On està el negoci en aquest moment Quina és la facturació mínima a assolir per fer front a l’estructura actual Confeccionar el pressupost de vendes i de cash Flow per als propers exercicis Seguiment de si es compleix el pressupost i així poder corregir els imprevistos, prenent decisions al moment.

Gestió administrativa

Com a complement al servei de gestió comptable, també ens podem encarregar d’elaborar pressupostos, fer la facturació, el control bancari, la gestió de clients i altres tasques sempre vinculades a l’àrea de comptabilitat i administració.

formació

Fem formació in company perquè els membres del vostre equip tinguin els coneixements de comptabilitat necessaris per responsabilitzar-se del dia a dia. A partir de la vostra demanda, personalitzem la proposta formativa perquè doni resposta a les vostres necessitats. Si incorporeu una persona nova a la plantilla, la formem, l’acompanyem i en fem un seguiment durant el període de consolidació del lloc de treball per assolir els objectius definits.

GPS Econòmic

Si acabes de començar el teu projecte o estàs al capdavant d’un petit negoci a Manlleu i/o a la seva àrea d’influència (Roda de Ter, Voltreganès i Cabrerès) i vols que fem una revisió conjunta a la teva gestió econòmica, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem en què et podem ajudar. L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu té un programa d’ajuda a les petites empreses amb l’objectiu que disposin de les eines per millorar-ne la gestió des de diferents punts de vista. I des d’Arderiu en som consultors per la part econòmica, àmbit clau per assegurar-ne la viabilitat i continuïtat en el mercat.
×