Com utilitzar i declarar els pagaments amb Bizum si ets autònom

En el món empresarial, tot canvia, incloent els mètodes de pagament. En l’era digital, pagar amb Bizum s’ha convertit en una alternativa imprescindible per als usuaris, ja que ofereix rapidesa, facilitat d’ús i simplifica les transaccions. Per als autònoms de Vic, Bizum és una eina eficient de cobrament i una manera de modernitzar els seus negocis.

Com funciona el Bizum professional?

Bizum és un servei de pagament immediat que permet enviar i rebre diners, només cal vincular el teu número de telèfon amb el IBAN d’un compte bancari. Les transaccions es realitzen en segons, la seva inmediatesa és el seu principal atractiu. Bizum ha ampliat el seu model de negoci incloent opcions específiques per a autònoms i empreses, conegut com a Bizum per a empreses o Bizum professional.

Com donar d’alta Bizum al teu negoci de Vic?

Per activar Bizum en el teu negoci, segueix aquests passos:

  1. Comprova si el teu banc ofereix el servei de Bizum per a empreses i autònoms (tots els grans bancs que operen a Espanya ho ofereixen).
  2. Contacta amb el teu banc per sol·licitar l’alta en el servei de Bizum professional.
  3. Configura el sistema segons les necessitats del teu negoci, podràs integrar aquesta forma de pagament directament a la teva pàgina web o al sistema de punt de venda.
declarar els pagaments amb bizum

El Bizum per autònoms és gratuït?

Implementar aquest servei té un cost, establert per cada banc amb les seves pròpies condicions. La bona notícia és que les empreses i els autònoms no tenen límits en la recepció de diners, podran rebre els pagaments que el seu negoci necessiti.

Val la pena implementar aquesta forma de pagament?

Malgrat les comissions del servei Bizum per a empreses, sol compensar per la satisfacció del client que ofereixes i perquè augmentaràs les vendes al simplificar el procés de compra. És una forma eficaç de millorar la conversió i l’experiència del client.

Moltes empreses de Vic i comarca d’Osona ja disposen d’aquest mètode de pagament, que en el següent punt, t’expliquem com gestionar i declarar els pagaments de Bizum en la teva comptabilitat.

Com declarar els pagaments en Bizum?

Els pagaments rebuts a través de Bizum s’han de declarar de la mateixa manera que qualsevol altre ingrés. És fonamental mantenir un registre detallat de totes les transaccions per incloure-les en la declaració trimestral i anual de l’IVA i l’IRPF. Utilitza una bona eina de facturació i comptabilitat per a autònoms per garantir el compliment de les teves obligacions fiscals.

Bizum és una solució eficaç per als autònoms que busquen modernitzar els seus negocis. Implementar Bizum millorarà l’experiència dels teus clients i contribuirà a la modernització de la teva activitat professional.

Contacta amb Arderiu comptables:

Telèfon: +34 649 11 45 63

Som el teu comptable de confiança a Vic i Manlleu. No dubtis a contactar-nos per a qualsevol consulta comptable o fiscal que tinguis.

Oferim servei de comptabilitat per a empreses de la comarca d’Osona.

Explora altres artícles

×